>
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Kinderfeestjes

Voor kinderen vanaf groep 6 organiseren wij kinderpartijtjes. Voor de jarige wordt gezamelijk een verjaardagsschaal gemaakt waarna de kinderen ook nog voor zichzelf een eigen werkstukje maken.

Het feestje wordt bij u thuis gehouden. Een grote eettafel en een leeg aanrecht is voldoende ruimte. Dit is mogelijk als u binnen een straal van vijftien kilometer van Nieuwegein woont.

De workshop kan dan gehouden worden op woensdagmiddag (ca. 16.00 uur) of op de zaterdag. Woont u verder weg, belt u dan even voor de mogelijkheden!

De werkwijze van het gezamenlijke stuk is als volgt. Een glasplaat wordt in negen of twaalf stukjes gesneden en door de kinderen afzonderlijk beschilderd. Daarna gaat het in eigen atelier in de oven en wordt het tot ca. 850 graden Celsius verhit.

De verf smelt in het glas, de stukjes glas fusen weer aan elkaar tot één geheel en de glasplaat krijgt zijn schaalvorm Het resultaat is een vrolijk en origineel cadeau van de vriendjes en vriendinnetjes.


Wat gebeurt er en wat zijn de mogelijkheden?

Tijdens het kinderpartijtje maken de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een glazen verjaardagsschaal van 40 cm in het vierkant. Hiertoe zijn er, afhankelijk van het gekozen formaat, negen of twaalf losse stukjes glas, die ieder kind individueel beschilderd naar eigen idee. De beschilderde losse stukjes glas smelten in een speciale glasoven weer tezamen tot het grote werkstuk voor de jarige!
Natuurlijk maken alle kinderen ook nog een eigen werkstukje zodat alle kinderen een leuke herinnering overhouden.

Zijn de werkstukken gefused dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om de werkstukken in Nieuwegein op te halen.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Schaal 30 cm plus het kleine waxinelichtje tot maximaal negen kinderen; 110,- euro.
  2. Schaal 40 cm plus het kleine waxinelichtje tot maximaal negen kinderen; 125,- euro.
  3. Schaal 40 cm plus het kleine waxinelichtje tot maximaal twaalf kinderen; 150,- euro.

Misschien wilt u er voor kiezen om de kinderen een groter individueel werkstukje te laten maken? Natuurlijk kan dit! Bijvoorbeeld het hartschaaltje (2 euro pp extra) of het tapasschaaltje (4 euro pp extra).

Om er zeker van te zijn dat ik de juiste werkstukken meeneem spreken we dit van te voren even af!

In verband met de agenda adviseren wij altijd tijdig te reserveren!